El passat dilluns 11 de juliol a l’Institut d’Estudis Catalans, es va presentar el llibre Enric Huguet, 60 anys de la història del disseny gràfic català. Una obra de 320 pàgines que recopila el treball de 60 anys del mestre. Hi han col·laborat insignes professionals de reconeixement internacional amb les seves expertes opinions i reflexions.
Va comptar amb la presentació de l’Hble. Sr. Santi Vila, conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya; l’Il·lm. Sr. Joandomènec Ros, president de l’Institut d’Estudis Catalans; el Dr. Jesús Del Hoyo, degà del Col·legi Oficial de Disseny Gràfic Catalunya i el Sr. Enric Huguet, protagonista del llibre.
El llibre és a la venda en tres versions: català – castellà, castellà – català i anglès – català. El trobareu a la Llibreria Laie i al Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya. Més informació al 933 01 02 34 / comunicacio@dissenygrafic.org


idioma español
PRESENTACIÓN DEL LIBRO

El pasado lunes 11 de julio en el Institut d’Estudis Catalans, se presentó el libro Enric Huguet, 60 años de la historia del diseño catalán. Una obra de 320 páginas que recopilan el trabajo de 60 años del maestro. Han colaborado insignias profesionales de reconocimiento internacional con sus expertas opiniones y reflexiones.
Contó con la presencia del Hble. Sr. Santi Vila, conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya; Il·lm. Sr. Joandomènec Ros, presidente de Institut d’Estudis Catalans; el Dr. Jesús Del Hoyo, decano del Col·legi Oficial de Disseny Gràfic Catalunya y el Sr. Enric Huguet, protagonista del libro.
El libro está a la venta en tres versiones: catalán – castellano, castellano – catalán y inglés  – catalán. Lo encontrarás en la Libreria Laie y en el Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya. Más informació al 933 01 02 34 / comunicacio@dissenygrafic.org

 

Guardar

Guardar