Un llibre que no pot faltar a la teva biblioteca!

Enric Huguet o el compromis amb el disseny

“Ja era hora que els companys de professió d’Enric Huguet li retessin homenatge amb una publicació que celebri les seves importants aportacions professionals i en deixi constància. I faig aquesta afirmació convençut que la trajectòria d’aquest dissenyador gràfic és una de les més fèrtils del nostre país, per la quantitat de creacions que ha realitzat i perquè la seva obra destaca per l’originalitat i la voluntat d’innovació, i també perquè ha fet una contribució decisiva en la definició conceptual i el reconeixement d’aquesta pràctica….”

Daniel Giralt-Miracle

Epileg del llibre Enric Huguet / 60 anys de la història del disseny gràfic català


idioma español

Enric Huguet o el compromiso con el diseño

“Ya era hora de que los compañeros de profesión de Enric Huguet le rindieran homenaje con una publicación que celebre sus importantes aportaciones profesionales y deje y deje constancia. Y hago esta afirmación convencido de que la trayectoria de este diseñador gráfico es una de las más fértiles de nuestro país, por la cantidad de creaciones que ha realizado y porque su obra destaca por su originalidad y su voluntad de innovación, y también porque ha contribuido de manera decisiva en la definición conceptual y el reconocimiento de esta práctica….”

Daniel Giralt-Miracle

Epílogo del libro Enric Huguet / 60 años de la historia del diseño gráfico catalán

 

15 de desembre, signatura de llibres a la seu del col·legi

Guardar

Guardar

Guardar

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s