EL COL·LEGI I HUGUET AL HUB

Signatura de exemplars al HUB
El passat 4 d’octubre vam celebrar el dotzè aniversari del Col·legi al Museu del Disseny de Barcelona amb un homenatge a Enric Huguet

La trobada va iniciar a dos quarts de set de la tarda amb la signatura d’exemplars del llibre d’Enric Huguet. Posteriorment va tenir lloc una taula rodona, que va ser moderada per Pilar Velez (directora del Museu) i en la qual van participar les següents persones:

Pere Fradera – Dissenyador gràfic i pintor. Professor de disseny gràfic, tipogràfia i historia del disseny a l’Escola Massana de Barcelona.
Enric Huguet – Dissenyador gràfic, actiu amb més de 60 anys d’exercici.Col·legiat d’honor i membre de la junta de govern del Col·legi.
Cristina Simon – Llicenciada en Història de l’art UdG. Dissenyadora gràfica i professora de disseny gràfic de l’EASD Olot.
Jesús Del Hoyo – Dissenyador gràfic. Degà del Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya. Titular de projectes de disseny gràfic a la UB

Una vetllada per reflexionar sobre les experiències, els reptes i l’ensenyament del disseny gràfic.
En finalitzar l’esdeveniment es va anunciar una nova data per a signatura d’exemplars del llibre Enric Huguet / 60 anys de la història del disseny gràfic català, T’esperem el proper 15 de desembre a la seu del Col·legi.
Més informació

Guardar
idioma español

El pasado 4 de octubre celebramos el duodécimo aniversario aniversario del Colegio en el Museu de Disseny de Barcelona con un homenaje a Enric Huguet.

El encuentro inició a las 18.30 h con la firma de ejemplares del libro de Enric Huguet, posterior se realizó una mesa redonda la cual fué moderada por Pilar Velez (directora del Museu) y la participación de:
Pere Fradera – Diseñador gráfico y pintor. Profesor de diseño gráfico, tipografía e historia del diseño en la Escuela Massana de Barcelona.
Enric Huguet – Diseñador gráfico, activo con más de 60 años de ejercicio. Colegiado de honor y miembro de la junta de gobierno del Col·legi.
Cristina Simon – Licenciada en Historia del arte UdG. Diseñadora gráfica y profesora de diseño gráfico de la EASD Olot.
Jesús Del Hoyo – Diseñador gráfico. Decano del Col·legi Oficial de Diseny Gràfic de Catalunya. Titular de proyectos de diseño gráfico en la UB

Una velada para reflexionar sobre las experiencias, retos y la enseñanza del diseño gráfico.
Al finalizar el evento se anunció una nueva fecha de firma de ejemplares del Libro Enric Huguet 60 años…, los esperamos el próximo 15 de diciembre en la sede del Colegio,
más información

 

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s