Presentació llibre

Gairebé un centenar de persones van assistir el dilluns 20 a l’auditori del Palau de la Generalitat a la presentació del llibre.
La presentació va estar presidida pel conseller de Cultura, Ferran Mascarell,que va aprofitar per repassar la dilatada trajectòria d’Huguet i tots els fruits “producte del seu talent”. Va comentar que “ha estat un professional indiscutible”, i va assenyalar també la generació a la qual ha pertangut per a la modernització del disseny gràfic i de la cultura catalana. “La creativitat és la clau de la innovació i el futur “, va afirmar el conseller.

Tot i que el llibre encara no està imprès —en tenim un 90% acabat— el assistents van poder veure a la maqueta l’interessant contingut d’aquestes 364 pàgines sobre el disseny gràfic català que té col·laboracions escrites de personalitats del món del disseny: Félix Beltrán, Joan Costa, Norberto Chaves, Daniel Giralt-Miracle, Víctor Margolin, Jordi Pericot, Jordi Ribas…

Es va aprofitar aquesta presentació atípica, prèvia a l’edició, per compartir el projecte i buscar la complicitat de tothom -ara de vosaltres- i informar que ja hi ha la possibilitat de demanar el llibre. D’aquesta manera contribuireu en el projecte i el vostre nom formarà part de la relació de mecenes.

Creiem que és prou interessant per difondre-ho i fer-ne partícips a altres dissenyadors i exalumnes de l’Huguet.

Més informació: comunicacio@dissenygrafic.org

FES-LO TEU ARA


Ha sido un profesional indiscutible”, ha dicho Mascarell, que ha señalado también a la generación fundamental a la que ha pertenecido para la modernización del diseño gráfico y de la cultura catalana.

Gracias a él, ha comentado, muchos entienden el mundo de una determinada manera: “Hay elementos que son indiscutibles sin los que es imposible explicar los elementos modernizadores del proceso cultural“.

 Apartado de nota de prensa


ENRIC HUGUET / 60 AÑOS DE
LA HISTORIA DEL DISEÑO CATALÁN

Casi un centenar de personas asistieron el lunes 20 al auditorio del Palau de la Generalitat a la presentación del libro. La presentación estuvo presidida por el consejero de Cultura, Ferran Mascarell, que aprovechó para repasar la dilatada trayectoria de Huguet y todos los frutos “producto de su talento”. Comentó que “ha sido un profesional indiscutible”, y señaló también la generación a la cual ha pertenecido para la modernización del diseño gráfico y de la cultura catalana. “La creatividad es la clave de la innovación y el futuro “, afirmó el conseller.

A pesar de que el libro todavía no está impreso — tenemos un 90% acabado— el asistentes pudieron ver a la maqueta el interesante contenido de estas 364 páginas sobre el diseño gráfico catalán, con la colaboración de personalidades del mundo del diseño: Félix Beltrán, Joan Costa, Norberto Chaves, Daniel Giralt-Miracle, Víctor Margolin, Jordi Pericot, Jordi Ribas…

Se aprovechó esta presentación atípica, previa a la edición, para compartir el proyecto y buscar la complicidad de todo el mundo -ahora de vosotros- e informar que ya hay la posibilidad de pedir el libro. De este modo contribuiréis en el proyecto y vuestro nombre formará parte de la relación de mecenas.

Creemos que es interesante para difundirlo y hacer partícipes a otros diseñadores y exalumnos de Huguet.
Más información: comunicacio@dissenygrafic.org

HAZLO TUYO

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s