carnet i certificat

Carnet co.legi oficial disseny gràfic catalunya

Amb motiu del desè aniversari, hem comptat amb la participació del mestre Enric Huguet en eldisseny del cartell, del carnet i del certificat dels col·legiats. És una obraque exalta l’harmonia i la poesia.

Tant el cartell, com el certificat del 2015, com el carnet col·legial han requerit un procés d’elaboració minuciós en el qual s’ha combinat el vessant digital amb l’artesanal, la impressió convencional amb ladigital. Els ajustos de composició, el calibratge dels colors, les proves detintes i materials… han estat fets entot moment sota la constant supervisió del’administració del Col·legi, i especialment de Francesc Morera, secretari dela Junta de Govern, i molt més discretament de Jesús Del Hoyo, degà.
Cada col·legiat/ada tindrà el seu certificat amb lainscripció manual del seu nom i númerocal·ligrafiats pel mestre Huguet, unapeça única, un obsequi d’aniversari molt especial. El carnet i el certificat elsrebran en el transcurs del mes de juny. El pòster està a disposició dels col·legiats a la seu del Col·legi.
En aquests anys hem fet prou quilòmetres: hem anat i “actuat” a Tarragona,Lleida, Girona, Manresa, Reus, Cornellà de Llobregat, Olot, Vilafranca delPenedès, Vilanova i la Geltrú, Tàrrega, l’Hospitalet, Terrassa, Tossa de Mar,Rubí, Calella, la Seu d’Urgell, la Pobla de Segur, Sabadell, Valladolid,Alacant, Bilbao, Madrid… i a Barcelona, també. I més!
Cada dia som més. Per molts més anys de disciplina!

FES-LO TEU ARA


idioma español
NUEVO CARNET Y CERTIFICADO DE COLEGIACIÓN

Con motivo del 10º aniversario, hemos contado con la participación del maestro Enric Huguet en el diseño del cartel, carne y certificado de los colegiados. es una obra que exalta la armonía y la poesía.
Tanto el cartel como el certificado del 2015 y el carnet colegial han requerido un proceso de elaboración minucioso en el que se ha combinado lo digital con lo artesanal, la impresión convencional con la digital. Los ajustes de composición, la calibración de colores, las pruebas de tintas y materiales…, han estado desarrolladas en todo momento bajo la constante supervisión del maestro y colega colegial, Enric Huguet, con el apoyo y la ayuda permanente de la administración del Col·legi y especialmente de Francesc Morera secretario de la Junta de Gobierno y mucho más discretamente de Jesús Del Hoyo decano.
Cada colegiado tendrá su certificado con la inscripción manual de su nombre y número caligrafiada por el maestro, una pieza única, un regalo de aniversario muy especial. El carnet y el certificado lo recibirán en el transcurso del mes de junio, el poster está a disposición gratuita para los colegiados en la sede del colegio.
En estos años hemos hecho bastantes kilómetros: hemos sido y “actuado” en Tarragona, Lleida, Girona, Manresa, Reus, Cornellà, Olot, Vilafranca del Penedès, Vilanova y la Geltrú, Tàrrega, Hospitalet, Terrassa, Tossa de Mar, Rubí, Calella, La Seu d’Urgell, La Pobla de Segur, Sabadell, Valladolid, Alicante, Bilbao, Madrid… y en Barcelona también, y más!
Cada día somos más, por muchos años más de disciplina.

HAZLO TUYO

Guardar

Guardar

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s